Mevrouw heeft gemorst met koffie en wil niet mee met de zorgprofessional om iets anders aan te trekken. Haar zoon komt zo op visite en vlekken op kleding hebben al eerder tot klachten geleid. De zorgprofessional twijfelt: Wat nu? Pak je even door zodat mevrouw schone kleding aan heeft als haar zoon komt of laat je haar zo zitten? 

De zorgprofessional legt de gesprekskaart uit de 1,2,3hoekskit op tafel en stelt aan haar collega’s de vragen: Wat denk je? Wat zou jij doen? Of wat juist niet? Wat volgt is een bevlogen gesprek tussen de zorgprofessionals over samenwerken binnen de ouderenzorg. Samenwerken met naasten is een belangrijke pijler in de (ouderen)zorg. 


De 1,2,3HOEKSKIT Ouderenzorg is praktisch, concreet en visueel materiaal dat uitnodigt om aan de slag te gaan (en blijven!) met Driehoekskunde. Om aandacht te blijven hebben voor de samenwerking en te blijven geven aan de samenwerking tussen familie/naasten, cliënt en zorgprofessional. In de 1,2,3HOEKSKIT-tas zitten CASUSKAARTEN, GESPREKSKAARTEN, een WERKBOEK (Driehoekskunde in beeld) en een DRIEHOEK, HOUTEN POPPEN en TAPE. 

Bestellen? Klik hier