WELKOM BIJ DE 1,2,3HOEKSKIT Samenwerken in de zorg verdient en krijgt steeds meer aandacht. De samenwerking tussen familie/naasten, bewoner en zorgprofessional is een voorwaarde van ‘goede zorg’. Maar wat is goede zorg en hoe werk je dan samen? Waar begin je? 

Driehoekskunde is ontwikkeld door Chiel Egberts (www.drienamiek.nl) en geeft richting aan wat er zou moeten gebeuren om de driehoek (familie/naasten, cliënt en professionals) in balans te krijgen, waarbij er verbinding is met elkaar en een passende positie. De 1,2,3hoekskit is het hulpmiddel om daarmee aan de slag te gaan!  

ZIE! De 1,2,3hoekskit zit boordevol werkvormen, gesprekskaarten, casuïstiek, houten poppen voor opstellingen, eenvoudige uitleg met strips en heel veel platen. Kortom: praktisch, concreet en visueel materiaal dat uitnodigt om aan de slag te gaan! De 1,2,3hoekskit sluit aan bij de ouderenzorg, de psychiatrie, de gehandicaptenzorg, pleegzorg en onderwijs. Voor de ouderenzorg hebben we een aparte versie ontwikkeld. Ga hiervoor naar: "1,2,3hoekskit ouderenzorg" in het menu. 

Kijk bij 'Inhoud 1,2,3hoekskit' om meer te lezen over de vele mogelijkheden van de 1,2,3hoekskit. Alles over de aanschaf van de 1,2,3hoekskit staat bij ‘bestelformulier’.  

Wilt u meteen aan de slag met de 1,2,3hoekskit? Dat kan, ga dan naar het kopje "aan de slag dag" in het menu. 

Nieuws


Terug naar overzicht

20-05-2024

NIeuwe data webinars 2024

In 2024 zijn we gestart met Webinars vanuit de 123hoekskit. Op 26 februari 2024 verzorgden wij een eerste Webinar met als onderwerp ons nieuwste leermiddel, het tritetspel. Op 10 april volgde de volgende over ons meest verkochte leermiddel: het zakboek.
Vanwege het succes van deze webinars hebben we ze in het najaar nogmaals voor jullie ingepland.
Webinar "Het Tritet": 26 juni van 20.00 - 21.00 uur
Webinar "Het zakboek": 9 oktober van 09.00 - 10.00 uur.
In een uur laten we je kennismaken met het leermiddel. Stuur ons een bericht via het contactformulier of via de mail met verzoek tot deelname en wij zorgen dat je de link op tijd ontvangt.Terug naar overzicht


 

Meer weten? Klik hier


Meer weten? Klik hier